HARMÓNIA2023

Szavazás

HARMÓNIA-KÖZÖNSÉGDÍJ
Idén is lehetőségük nyílik arra, hogy a közönségszavazás keretében a közönségdíj birtokosának a személyéről voksoljanak!  Három Harmónia-jelölt között dönthetnek – az, aki a legtöbb szavazatot kapja, az ünnepélyes díjátadó gálán átveheti a Harmónia-közönségdíjat. 


MIT KELL TENNIE?
Válassza ki a szívéhez leginkább közelálló előadót/formációt! Igazolja szavazatát az e-mail-címe megadásával!
Küldje el a szavazatát!
Az online szavazást 2023. október 14-én (szombat) déli 12.00-kor zárjuk le.
Jelöltek:
Farkas AttilaOpera TrioJánoska Tibor
Érdemes bekapcsolódni, hiszen a voksolók között egy évre szóló páros bérletet sorsolunk ki. A bérlet egy éven át jogosítja fel a birtokosát arra, hogy partnerével együtt az Egressy Béni VMK bármelyik előadását/koncertjét díjmentesen látogassa meg.


A szavazás e-mail címhez kötött. Egy e-mail-címről több szavazat is leadható, ugyanakkor a rendszerünk kizárólag egy érvényes szavazatot fogad el minden egyes e-mail címről. Többször szavazni tehát technikailag lehetséges, de a végeredményt ez nem befolyásolja.

    🏆Lezárult a 2022-es Harmónia díj közönségszavazása. 🏆

    Az, hogy három jelölt közül ki veheti át a közönségdíjat és ki kapja a Harmónia díjat, csak a ma esti díjátadó gálán derül ki.
    🎁Továbbá kiderül, hogy ki kapja a szavazók közül az Egressy Béni Városi Művelődési Központ előadásaira meghirdetett egy éves bérletet.
    A gálát online is közvetítjük Facebook oldalunkon és a VMK Youtube csatornáján.